Wat doen wij?

Wij staan klaar voor jou!

Verlichting

 

Dankzij jarenlange ervaring in deze sector zijn wij in staat om de moeilijkste handelingen tot een goed einde te brengen en zo de meeste verlichtingsproblemen zelf op te lossen. Om u optimaal in uw behoefte te voorzien bieden wij u een ruim aanbod aan verlichtingstoestellen die op de Belgische markt voorhanden zijn. Zowel industrieel als design. Dit in nauwe samenwerking met Cebeo, één van de hoofdleveranciers van Elektro Castermans. Een zeer ruim gamma verlichtingstoestellen van creatieve ontwerpers en wereldmerken in hoogwaardig kwaliteit voor woningen, winkels, showrooms en kantoren met deskundig advies, dat is hetgeen CebeoLightStudio biedt. Klik hier voor een CebeoLightStudio bij u in de buurt.

 

Algemene elektriciteitswerken

 

Onder algemene elektriciteitswerken verstaan wij alles wat betrekking heeft tot elektriciteit in:

  • Nieuwbouw woningen en appartementsgebouwen
  • Nieuwbouw kantoren, winkels en handelspanden
  • Nieuwbouw van kleine industriegebouwen
  • Renovatie van woningen e.a.
  • Alle herstellingen in bestaande installaties

 

Materiaal

Wij gebruiken standaard bTicino, Schneider Electric en Legrand. Maar op aanvraag kunnen wij alle materialen plaatsen naargelang de wens van de klant.

Video en parlofonie systemen

 

Wij volgen actueel de nieuwste systemen van bTicino. Al onze systemen zijn in 2-draads bus uitvoering en kunnen zo gemakkellijk gelinkt worden aan elk domotica-systeem.

Op aanvraag plaatsen en onderhouden wij ook installaties van Aiphone.

Netwerken en bekabeling

 

Elektro Castermans heeft zich in deze materie toegelegd op het materiaal van Legrand. Het zogenaamde 'Legrand Cabling System'. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit leveren. Wij beperken ons tot kleine netwerksystemen, met een gemiddelde van 40 gebruikers en zorgen voor de volledige bekabeling en aansluiting. Elk systeem is een systeem op maat!

Elektrische verwarming

 

Wij installeren en onderhouden zowel directe als accumulatieverwarming gaande van een klein project tot een volledige woning. Ook doen wij onderhoudvan bestaande installaties. Onze hoofdleverancier hiervoor is firma Thermelec uit Destelbergen.

 

werfkasten

 

Elektro Castermans heeft werfkasten te huur.

  • Type 32A
  • Type 63A

Wij verhuren op vrijblijvende basis. U komt zelf de kast ophalen, samen met de nodige kabels en aardpennen.

Indien u dit wenst verzorgen wij de gehele installatie van de werfkast, met de aanvraag, plaatsing en keuring. Dit op algemene vraag van aannemers van bouwwerken.

Visserspad 6

3550 Heusden-Zolder

0476/65.58.27

 

 

info@elektrocastermans.be